tisdag 22 mars 2011

Harstad utställningen 2011


Harstads camping

Sparven & Baron

Barons snygga son HeJW-10 JV-10 VAUHTITASSUN TATANKA Cert CACIB BIM
& Drover's Everyboyzdream BIR

SEUCh KORAD LPI LPII Spinnrockens Moineau "Sparven" excellent CK & reserv CACIB. Skönt att ha en så duktig hund som ligger där jag lagt henne medan jag springer runt och fotar.

HeJW-10 JV-10 VAUHTITASSUN TATANKA

Sparven fick fin kritik i Harstad och blev 2:a bästa championtik med CK och 3:e bästa tik i konkurrensen med reserv CACIB. Inte så långt ifrån norsk utställnings champion ;)
Här är hennes kritik:
Välformat feminint huvud, bra proportioner i profil, bra ögon och öron, bra hals, utmärkt rygg, välutvecklad kropp, passande benstomme, fina fötter, harmoniskt vinklad, bra steg från sidan, lite trång bak, riklig päls bra kvalité och färg, välvisad.
Domare var Nina Karlsdotter från Sverige.
Tyvärr har jag inte Barons kritik här. Han var mycket utfälld i pälsen och kom inte till sin rätt den här gången men det kommer fler utställningar och vi är nöjd med excellent och CK.
Barons finska son och avkomma från min uppfödning HeJW-10 JV-10 Vauhtitassun Tatanka blev bästa hane med Cert CACIB och BIM. Han är så snygg och rör sig fantastiskt med sitt flytande trav ! Honom kommer vi att se mer av i utställningsringarna framöver även i Sverige. Han har redan 7 Cert och CACIB i Finland och är bara 1½ år.