lördag 22 maj 2010

Lyra

Lyra mår hur bra som helst! Hon verkar gilla danmark! Även om det börjar bli väldigt varmt nu. Jag socialiserar henne massor, och det är knappast svårt. Det räcker med att stå och vänta med henne utanför affärer och så blir vi bombarderade av människor som vill hälsa. Lyra blir bara modigare och modigare, men trots det så lyssnar hon på mig hela tiden och vänder om från människorna om jag ropar :) Hon är en riktig pärla! Vi tränar på olika trick och hon är läskigt lättlärd. Hittills har det inte tagit mer än några minuter för henne att förstå vad jag vill, och sen några träningspass till för att det ska sitta helt. Jag klickertränar henne, och det tycker vi båda är riktigt roligt. Än så länge kan hon sitt, ligg, high five, rulla runt, snurra runt, bita i svansen, nudda min näsa med sin nos och stå på utpekat ställe. Vi tränar även häl, då hon ska gå brevid mig, och det går riktigt bra. Så fort godispåsen eller klickern kommer fram är det som om en knapp slår på i hennes huvud och hon har allt fokus på mig. Det är fantastiskt att se. Hon har även en riktigt bra på och avknapp, och inne ligger hon och sover när det behövs. Om hon absolut inte kan sova så är hon riktigt duktig på att underhålla sig själv om det behövs.
Just nu hälsar hon på grannarna genom deras fönster :)
Jag kan bara berätta att hon ser ursnygg ut. Hennes kropp är riktigt fin med snygga linjer! Och oj vilken stolt tjej hon är! Huvudet högt hela tiden!
Lyra och råttorna verkar gå bra ihop. Jag har inte släppt råttorna lösa än, men jag har haft dem ute så att Lyra hade full åtkomst till dem. Hon tvättade ena killen, och vill bara leka med dem annars, men inte tufft utan väldigt lugnt och trevligt. Killarna tycker inte hon är särskillt obehaglig, bara när de blir pussade, då vill de inte stanna kvar mer. :)

Lyra hälsar till alla där! :) Du måste tacka Sparven för Lyra, hon är helt fantastisk. Jag är så imponerad av henne och helt trollbunden :) Tack till dig med!
// Caroline och Lyra

Spinnrockens A Winter's Tale "Lyra" 11veckor
foto:Caroline
foto:Caroline

foto:Caroline