lördag 17 april 2010

MH'n


Tre hundar från Thunderkullen (Boom x Inka) har gjort MH idag.
Spinnrockens Explosiv Cocoijo "Coci" och Spinnrockens Rain of Fire "Bajas" från Norge gjorde beskrivningen på Lilla Edets BK. Båda gjorde bra ifrån sig med 1:or på skott.
Spinnrockens Lei-zi Narooma "Nova" genomförde sitt MH på Kungsbacka BK, blev skrämd av overollen där Jackie nästan ramlade över henne. Hon ville inte vara med sen och fick en 4:a på skottet. Det var oväntat för hon är en riktig tuffing med stabil mentalitet. Hon är mycket skottränad och helt oberörd på klubben.

Spinnrockens MyAmi "Jazza" från Finska kullen (Baron x Ami) gjorde också ett lysande MH med 1:a på skott.

GRATTIS till er alla !!! Jag är så stolt över er !!!




S.MyAmi "Jazza"



S.Lei-zi Narooma "Nova"

S.Explosiv Cocoijo "Coci"

Hej Annloice


Vad gulligt av dig och ringa och höra hur det gått för oss efter Mh igår. Det var som en jättekul lek för Coci. Han var laddad till 100% inför varje uppgift. Han överdriver en del i kontatkten, men det var ingen överraskning för mig. När publiken gick före till nästa moment skällde han av förväntan. Efter skramlet hoppade han upp på plåten och kollade. Vid spökena stod han i sträckt koppel mot dom och skällde först lite avvaktande , när de kom riktigt nära gick skallet över till riktigt grovt. När han fick springa fram var det bara roligt och han gjorde ett glädjehopp upp på det ena. Mentalbeskrivaren Owe Andersson sa att det inte är så ofta man ser en sån här hund, och en till! när brorsan Bajas gick. De uppförde sig väldigt lika. Kul att se honom och träffa hans trevliga matte. Vi stannade och såg flera hundar gå banan riktigt intressant tyckte även min man. Träffade Mari (Kennel Chess Player) som tyvärr kom för sent till att se Coci på testet men hon tyckte han var snygg.
Hälningar en stolt matte o Coci






S.Rain of Fire "Bajas". Han har fått Spinnrockarnas vackra huvud.