fredag 9 april 2010

Föränderliga

Jag har försökt skriva egenskaper på valparna på deras sida men idag får jag stryka en del och sätta till en del för de förändras och utvecklas varje dag.
Lyra är snabb som en vessla och hinner bita sina större syskon i svansen många gånger. Nu märkts storleksskillnaden mer på valparna och hon är liten och lätt.
Luva är inte lugn men har en tydlig av och på knapp så hon tvärsomnar efter 100% bus. Hon har pondus och med ett morr får hon ofta ligga ifred då hon somnat mitt i högen av busar.
Heaven är överallt men ofta nära mig, hon är minst men det märks inte för hon har jättetjock päls. Hon kampar med allt.
Enter är en liten utbrytare. Hon hittar hål i staketet och är där och försöker ta sig ut. Snart lyckas hon nog för hon ger sig inte. Hon har ett litet sött huvud så man uppfattar henne som minst.
Sota (fd.Love) var kaxigast bland syskonen igår men idag var hon from som ett lam och mest intresserad av att gnaga på en morot. Hon är en funderare och tittar en intensivt i ögonen. Hon har också en tydlig av och på knapp. Det är hon och Luva som brukar somna först efter buset, sen Enter. Lyra är bra på att slappna av vissa gånger men ibland är hon som en duracellkanin; springer, morrar och biter syskonen efter att de lagt sig.
Santos som var cool och kelsjuk är ett litet monster idag. Full fart utan kontroll. Han och Heaven håller igån längst.